360 Graden Feedback Tool

De 360 Graden Feedback Tool ondersteunt de feedbackprocessen in uw organisatie efficiënt en doeltreffend. Via online (peer) reviews brengt de tool verborgen talenten en verbeterpunten van u en uw medewerkers aan het licht. De Feedback Tool maakt het eenvoudig om reflectie op de effectiviteit van gedrag structureel in uw organisatie te integreren.

Vaak blijven feedbackprocessen steken in goede bedoelingen. Dat is zonde, want structurele terugkoppeling is essentieel voor een klimaat waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Met onze 360 graden Feedback Tool zorgt u voor een goede feedbackstructuur, zodat leren over en van gedrag echt een vaste gewoonte wordt. Op die manier is het rendement van uw feedbackproces maximaal.

De Feedback Tool maken we voor u precies op maat. Wij gebruiken (desgewenst) uw eigen competentiewoordenboek, waardoor uw medewerkers zich optimaal herkennen in het feedbackrapport. Ook kunt u open vragen toevoegen. Naast overzichtelijke grafieken en tabellen biedt het rapport geschreven tekst met observaties en aanbevelingen.

U kunt eenvoudig gerichte beoordelingen laten uitvoeren op specifieke competentiegebieden. Per feedbackronde bepaalt u welke collega’s, klanten en leidinggevenden u in het proces betrekt. De 360 Graden Feedback Tool verzorgt altijd specifieke en relevante feedback binnen uw organisatie.

De tool in uw organisatie
Contact